Håndballskole

Vi ønsker velkommen til håndballskole for de yngste. På lørdager i Fagerlundhallen er det fra 5. oktober trening for gutter og jenter født i 2013 fra kl. 09.30-10-30. Gutter og jenter 2012 og 2011 er fra klokka 10.30-11.30. Har du barn som er 9 år og eldre anbefaler vi at du sjekker våre treningstider under fanen trening. Vi ønsker alle velkommen!

Trener- og laglederforum

Styret og SU takker alle våre ressurspersoner for oppmøte på trener- og laglederforum. Ca 30 personer var tilstede. Nye ressurspersoner fikk et innblikk i klubben og ekstra morsomt var det å se bilder fra Brumunddalshallen. Vi håper at alt går etter planen og at vi kan innvie den nye hallen med 6. dags moro!!!

Håndballsesongen er i gang

Nå kan du enklere følge med på klubbens kamper. På vår hjemmeside er det er nå en fane som heter kamper, her er det link som fører til alle Veldre sine kamper i banedagboka til Norges håndballforbund.

Treningstider frem til jul

Alle lag har nå fått sine treningstider. Disse er også lagt ut på Trening.

Trener for herrelaget

Veldre håndball er glade for å presentere Stig Robert Bekkelund (32) som ny herrelagstrener for 2019/2020 sesongen.

Trener for damelaget

Veldre håndball er glade for å kunne meddele at Hanne Gimse (39) er engasjert som trener for damelaget sesongen 2019/2020

Følg oss på Facebook!

Våre samarbeidspartnere:

Støtt opp om Håndballens verdier!